Opettajat ja oppijat materiaalin tuottajina ja jakajina (2 op)

Sisältö
Koulutusosion tavoitteena on perehtyä erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla opettajat voivat tehdä koulutusmateriaaleja ja opiskelijat kuvata erilaisia ilmiöitä, oppimisprosessiaan tai osoittaa osaamistaan. Lisäksi perehdytään avoimen jakamisen kulttuuriin ja Creative Commons –lisensseihin, joiden avulla löytää esim. kuvia tai musiikkia omiin tuotoksiin tai jonka avulla voi kertoa, millä ehdoin muut saavat omaa tuotosta hyödyntää. Nämä tuotokset voivat olla erilaisia videoita, animaatioita, digitarinoita, sähköisiä julkaisuja ym. Osioon kuuluu yksi lähipäivä ja kaksi webinaaria sekä ohjattua verkkotyöskentelyä.

Toteutus
Lähipäivä, webinaarit ja ohjattu verkkotyöskentely
Kouluttajana Matleena Laakso (Matleenan blogi)

Aika ja paikka
– Webinaarit (https://webmeeting.utu.fi/scholaefuturum/)
Ke 11.1.2017 klo 15:15-16:15
Ke 8.2.2017 klo 15-17
– Lähipäivä 19.1.2017

Koulutuksen hinta
OPH:n rahoittama koulutus on osallistujille maksutonta.

Ilmoittautuminen 16.12.2016 mennessä -> Ilmoittaudu heti
Koulutukseen haetaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Osallistuminen vahvistetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Niille ilmoittautuneille, jotka eivät mahdu koulutukseen, tiedotetaan varasijasta. Koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista koulutuksen suorittamiseen.