Sosiaalisen median alustat, työkalut ja sovellukset (2 op)

Sisältö
Koulutuksessa perehdytään sosiaaliseen mediaan toimintakulttuurina, joka edistää oppijoiden aktiivisuutta, avoimen jakamisen kulttuuria ja koko kouluyhteisön vuorovaikutusta koulun seinien ulkopuolelle. Sosiaalinen media nähdään sekä monipuolisena työkaluna oppimisen edistämisessä, että opettajien ammattitaidon ylläpitämisessä ja ammatillisessa verkostoitumisessa. Osallistujat tutustuvat somen pedagogisesti mielekkääseen hyödyntämiseen ja löytävät hyviä työkaluja, joita hyödyntää omassa työssä.

Toteutus
Webinaarit, joihin kuuluu sekä ennakko- että jälkitehtäviä.
Kouluttajana Matleena Laakso (Matleenan blogi)

Aika ja paikka
Webinaarit klo 15:15-16:30 (https://webmeeting.utu.fi/scholaefuturum/)
– Ti 21.3.2017
– Ke 29.3.2017
– Ma 3.4.2017
– Ke 12.4.2017
– Ti 25.4.2017
– To 4.5.2017

Koulutuksen hinta
OPH:n rahoittama koulutus on osallistujille maksutonta.

Ilmoittautuminen 12.3.2017 mennessä -> Ilmoittaudu heti
Koulutukseen haetaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Osallistuminen vahvistetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Niille ilmoittautuneille, jotka eivät mahdu koulutukseen, tiedotetaan varasijasta. Koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista koulutuksen suorittamiseen.